Rasta ellenesek érvei ellened

Rasta ellenesek érvei ellened

Ha rasta vagy már, esetleg ha csak rastává szeretnél várni és erről beszélgetsz más személyekkel, mindenképpen készítsd fel magad a rosszindulatra, a negativitásra. Az emberek nem szeretik azt, ami más. Nem viselik el azt, ami arra emlékezteti őket, hogy nem tökéletesek vagy nem teljes mértékben jók valamiben. Pontosan ilyen dolog a rasta haj is. Amikor téged észrevesznek az utcán, a szórakozóhelyen a dreadlockod alatt. Velük ellentétben Te látszol, Ők pedig akik beolvadnak- és eltűnnek a szürke senkik tömegében.

raszta javítás

Készülj fel tehát, hogy az ilyen személyek minden rosszat fel fognak hozni a raszta ellen vagy ha már raszta vagy, akkor negativitásuk teljes tárházát befogják ellened vetni. Csakhogy pletykálhassanak valamiről, valakiről.

Minden kornak megvan a divatja.

Hogyha felveszed ellenük a fegyvert akkor le alacsonyodsz az ő szintjükre. Tehát – kérlek – ne tedd! Hanem a bölcsek és profik módszerével zárd ki a fejedből őket. Ha lehetséges, az életedből is töröld  az ilyen személyeket. Őket ez a piszkálás teszi boldoggá, ennyi marad számukra az életből. Ne törődj velük. Raszta hajat azért választottad, mert tetszik, imádod, élvezed vele az életet. Akkor ne ilyen személyektől függjön, hogy végül megvalósítod-e célodat a raszta hajaddal.

Leave a Reply