A rasta javítás videók ezekről a szolgáltatásainkról készültek

A tevékenységünk szakadatlanul sok ideje folyik az alábbi területeken. Keress bátran, ha segítség kell a megszépülésben. Természetesen nem csak raszta javítás videók amin keresztül mutatni tudjuk, hogy mit is tudunk kezdeni egy kis jóravaló alapanyaggal, hogy dreadlock készüljön belőle. Tekintsd meg raszta témájú írásainkat is! 

rasta javitas Szeged

Itt van végre az idő, legyél rasta! Mindig is erre vágytál, hát miért nem szerzed végre meg?

rasta javitas Szücsi Edina

Kicsúsztak azok a kis rakoncátlan hajszálak a rasta tincseidből? Gyere, tegyük őket helyre!

rasta javitas horgolás

Van egy ideális hossz, amit mindenki szeretne a rastájával kapocsaltban. Messze van még ez a méret? Segítsünk a dolgon.

Ecce rasta - Ime a rasta javítás videók egyfajta válogatása

Rasta mester a köbön

Mindig lehet szebb a rasta!

Mindig lehet jobban ápolt, meghorgoltabb vagy jobban tövig behorgolt a rasta. Csak akadnod kell, majd ezt követően tenned érte.

Nagyon segítségünkre lennél, ha kitöltenél pár anonim kérdőívet a véleményedről, álmaidról, veled történt eseményekről. Hidd el, nagyon is számítanak azok a dolgok, amiket megtudhatunk Tőled, és csakis általad juthatok ezekhez a hasznos adatokhoz.

Kattints a képre a kérdőívek listájához

Előre is hálásan köszönjük segítségedet!

Szücsi

A RASZTAJAVITAS.HU ALAPÍTÓJA

Rasta javítás videó iránt érdeklődőként érdemes lenne ezekre feliratkoznod!

Kövess minket az alábbi médiumokon is! Az a legjobb, ha minél szorosabb kapcsoaltban meradunk, hiszen rajons a rasta hamar elveszti tartását, és akkor újból szükséges lesz ránk, szolgáltatásainkra, vagy legalábbis tanácsainkra, melyet mindig ingyen nyújtunk a kedves dreadlock társadalom számára. A raszta javítás videók mellett képek és infografikák is megtalálhatóak ezeken a felületeken.

Legyél naprakész rasta ügyekben

A rasta javítás teljes csínja-bínja

Két számjegyű évnyi tapasztalatból érkezik a megoldás. Hogy ebben megbizonyosodhass, havonta egyszer kaphatsz egy e-mailt a dreadlock témájában. A raszta (híreink) legyenek veled (is)!

Hírlevél