You are currently viewing A raszta haj hosszúságának méretezése, azaz rasta hosszabbítás

A raszta haj hosszúságának méretezése, azaz rasta hosszabbítás

Mindegy, hogy valakinek még nincsen raszta haja vagy már rendelkezik dreadlockkal. Hogyha megfelelő személyhez fordul, akkor bármekkora raszta hajjal tudni fog lobogtatni a következő koncerten. Amennyiben rasta hosszabbítást, azaz a tincsek toldását választja mint szolgáltatás, bármilyen hosszú tincsek fel „horgolhatóak” a fejére.

raszta javítás

Ennek a módszernek a lényege egyszerűen annyi, hogy plusz toldásként előre elkészített raszta tincseket helyeznek a már az ember fején levő tincsek végére. Így meghosszabbítva a saját hajából készült rastát. Minden egyes raszta tincsek lesz tehát egy kiegészítése. Ebben a módszerben a legszebb az, hogy nincsen korlátja. Bármekkora hosszúságú tincseket igényelhetünk, csak a kreativitás szab határt annak, hogy kinek milyen hosszú rasztája lehet.

A megfelelő hossz sokat számít.

Azért ez elég nagy szabadságot ad számunkra, hiszen pár tíz évvel ezelőtt egyáltalán nem volt erre lehetőség. Mivel nem volt meg a szakmai tudás hazánkban egy ilyen művelethez. Illetve ha valaki spórolni szeretett volna, nem voltak még elérhetőek ilyen minőségű műhajak mint ma, amiből szép és eredeti kinézetű műrasztákat lehetett volna gyártani.

Vélemény, hozzászólás?