You are currently viewing Rasta ellenesek érvei ellened

Rasta ellenesek érvei ellened

Ha rasta vagy már, esetleg ha csak rastává szeretnél várni és erről beszélgetsz más személyekkel, mindenképpen készítsd fel magad a rosszindulatra, a negativitásra. Az emberek nem szeretik azt, ami más. Nem viselik el azt, ami arra emlékezteti őket, hogy nem tökéletesek vagy nem teljes mértékben jók valamiben. Pontosan ilyen dolog a rasta haj is. Amikor téged észrevesznek az utcán, a szórakozóhelyen a dreadlockod alatt. Velük ellentétben Te látszol, Ők pedig akik beolvadnak- és eltűnnek a szürke senkik tömegében.

raszta javítás

Készülj fel tehát, hogy az ilyen személyek minden rosszat fel fognak hozni a raszta ellen vagy ha már raszta vagy, akkor negativitásuk teljes tárházát befogják ellened vetni. Csakhogy pletykálhassanak valamiről, valakiről.

Minden kornak megvan a divatja.

Hogyha felveszed ellenük a fegyvert akkor le alacsonyodsz az ő szintjükre. Tehát – kérlek – ne tedd! Hanem a bölcsek és profik módszerével zárd ki a fejedből őket. Ha lehetséges, az életedből is töröld  az ilyen személyeket. Őket ez a piszkálás teszi boldoggá, ennyi marad számukra az életből. Ne törődj velük. Raszta hajat azért választottad, mert tetszik, imádod, élvezed vele az életet. Akkor ne ilyen személyektől függjön, hogy végül megvalósítod-e célodat a raszta hajaddal.

Vélemény, hozzászólás?