Rasta javítás, azaz mester a köbön

Mindig lehet szebb a rasta javítás segítségével!

Mindig lehet jobban ápolt, meghorgoltabb vagy jobban tövig behorgolt a rasta. Csak először is akadnod kell, majd ezt követően tenned érte.

Mi azért dolgozunk, hogy a dreadlock ilyen állapotot érjen el. Neked csak annyit kell tenned, hogy bejelentkezel hozzánk egy rasztázásra. Keress meg minket elérhetőségeinken!

Ecce rasta - Ime a rasta javítás képek válogatása

Rasta javítás mellett egyéb szolgáltatásaink

A tevékenységeink szakadatlanul sok ideje folynak az alábbi területeken. Keress minket bátran, ha segítség kell a megszépülésben. Nem csak raszta javítás, hanem készítés és hosszabbítás is, amit vállalunk szolgáltatásaink között.

rasta javitas Szeged

Itt van végre az idő, legyél rasta! Mindig is erre vágytál, hát miért nem szerzed végre el?

rasta javitas Szücsi Edina

Kicsúsztak azok a kis rakoncátlan hajszálak a rasta tincseidből? Gyere, tegyük őket helyre!

rasta javitas horgolás

Van egy ideális hossz, amit mindenki szeretne a rastájával kapocsaltban. Messze van még ez a méret? Segítsünk a dolgon.

Nagyon segítségünkre lennél, ha kitöltenél pár anonim kérdőívet a véleményedről, álmaidról, veled történt eseményekről. Hidd el, nagyon is számítanak azok a dolgok, amiket megtudhatunk Tőled, és csakis általad juthatok ezekhez a hasznos adatokhoz.

Kattints a képre a kérdőívek listájához

Előre is hálásan köszönjük segítségedet!

Szücsi

A RASZTAJAVITAS.HU ALAPÍTÓJA

Ha már itt vagy rasta iránt érdeklődő!

Kövess minket az alábbi médiumokon is! Az a legjobb, ha minél szorosabb kapcsoaltban meradunk, hiszen rajons a rasta hamar elveszti tartását, és akkor újból szükséges lesz ránk, szolgáltatásainkra, vagy legalábbis tanácsainkra, melyet mindig ingyen nyújtunk a kedves dreadlock társadalom számára.

Legyél naprakész rasta ügyekben

A rasta javítás teljes csínja-bínja

Két számjegyű évnyi tapasztalatból érkezik a megoldás. Hogy ebben megbizonyosodhass, havonta egyszer kaphatsz egy e-mailt a dreadlock témájában. A raszta (híreink) legyenek veled (is)!

Hírlevél