You are currently viewing A raszta javítása tény

A raszta javítása tény

Igen, jól tudod a raszta hajat javítani kell. A javítás módszertanát tekintve meg a horgolás jelenti a megoldást. Bizonyos szélsőséges esetekben raszta wax használata mellett is összeállítható gyönyörű tincsekre a dreadlock haj. 

Ha már raszta vagy, biztosan láthatod, hogy utókezelés nélkül nem maradnak egyben szép állapotban elkészített raszta tincseid. Ha pedig még nem vagy raszta, láthatsz rengeteg ilyen cikket. Tehát hidd el nekünk, ez egy szükséges folyamat ahhoz hogy szép kezelt rasztád legyen hosszútávon.

raszta javítás

A már említett horgolásos javításnak két módja a következő lehet. Egyik, hogy megtanulsz horgolni és önmagadnak javítod a rasta hajadat. Ez kezdeti időkben kifejezetten szenvedős és lassan jutsz el eredményhez. Hosszútávon viszont annál kifizetődőbb lesz számodra. Nem kell másokhoz igazítanod idődet. Nem kell anyagi befektetést sem kisebb vagyont jelentő összegben rá szánnod arra, hogy megszépüljön a hajad. Másik lehetséges módszer, amikor rendszeresen jársz egy raszta javítóhoz. Az pedig szakértelmével pár óra alatt tökéletessé teszi dreadlock frizurádat.

Fontos, hogy megfelelő szakember készítse a rastánkat.

A döntés rajtad áll. A lényeg, hogy mindig szép legyen a fejed buján tornyosuló rasta csoda.

Vélemény, hozzászólás?